dilluns, 5 de setembre de 2016

Dona inici la campanya de xarxes socials del concurs 2.0 #QuelaTeclaTacompanyi de Santa Tecla 2016

Any rere any, en una galàxia molt molt propera, una força estranya reneix cada setembre a la població mediterrània de Tarragona. Els seus habitants, dies abans de la data assenyalada, inicien un entrenament intens que, si acompleixen correctament, els porta a convertir-se en mestres teclers.

Tu, jove tarragoní, creus que seràs capaç de completar totes les fases d’aquest entrenament tecler?

Tanca els ulls… i sent la força de Santa Tecla!

Avui, dilluns 5 de setembre es dona el tret de sortida a la campanya de les xarxes socials de Santa Tecla 2016 a traves del concurs 2.0 #QuelaTeclaTacompanyi.

Des d'avui 5 de setembre i fins el proper 19 de setembre es proposen un total de 5 reptes relacionats amb la Festa Major de Santa Tecla, una serie de proves que formaran part de l'entrenament que et durà a obtenir el títol més tecler de tots. Seguex les instruccions de cada repte i comparteix-ne els resultats a les xarxes socials. Aconsegueix completar un minim de dues fases i optarà a grans premis gentilesa d'Optiques Teixidó, Tarragona 2017, el Patronat Municipal d'esports, els Centres Civics de Tarragona i l'EMT. Aquesta Santa Tecla sentiu-la dins vostre com mai.

Els reptes acabaran el 19 de setembre i el dia 21 es revelaran els guanyadors.

¿Et veus capaç d’enregistrar-te taral·lejant l’Amparito o de recrear el Retaule i penjar-ho a les xarxes socials? Sent la Tecla dintre teu!

Reptes del Concurs per a aspirants a mestres teclers

Per participar en el concurs, cal que segueixis les instruccions de cada repte i que en comparteixis la imatge, el vídeo o el gif resultant a Twitter o Instagram, amb el hashtag #QuelaTeclaTacompanyi i esmentant @TGNcultura; o bé que els pengis directament al mur de la pàgina de Facebook de Tarragona Cultura.

1r repte: La fase Amparito Roca


Taral·leja la cançó de l’Amparito en una situació quotidiana i grava-la en un vídeo. [Fase de dificultat 2]


2n repte: Toca Peron!


Escriu la teva estrofa de Dames i Vells i enregistra-la en un vídeo. [Dificultat 3]


3r repte: El Retaule està d’aniversari!


Demostra en una imatge, un vídeo o un gif les ganes que tens de festa major recreant a la teva manera el Retaule de Santa Tecla, que enguany està d’aniversari. [Dificultat 3]

4t repte: Vols ser Capità?Fes-te una foto, un vídeo o un gif al photocall del Nano Capità, que trobaràs a l’Estand de Festes, al Teatre Tarragona. [Dificultat 1]


5è repte: La llum de Santa Tecla

Fes un anunci per promoure les accions cíviques entre els teclers. Pot ser una imatge, un vídeo o un gif animat, el que més t’agradi.
Deixa't il·luminar per la patrona i pensa quina acció promouries per aconseguir una festa respectuosa i segura. Potser un anunci per evitar sorolls innecessaris? Per mantenir la ciutat neta? [Dificultat 3]


Els vídeos, imatges i gifs resultants dels diversos reptes es poden penjar entre el 5 i el 19 de setembre. Entre les persones participants se sortejaran diversos premis. Caldrà participar en un mínim de 2 fases per entrar en el sorteig de 3 lots de mestre tecler i se sortejarà un premi especial, a més, entre aquells que completin 4 o 5 fases de l’entrenament.

Organitza: Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona
Patrocina: Òptiques Teixidó
Hi col·laboren: Tarragona 2017, Patronat Municipal d’Esports, Centres Cívics de Tarragona i Empresa Municipal de Transports (EMT)

Bases del Concurs per a aspirants a mestres teclers.
http://www.tarragona.cat/cultura/festes-i-cultura-popular/santa-tecla/que-la-tecla-tacompanyi/bases-del-concurs-per-a-aspirants-a-mestres-teclersCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada