divendres, 2 de setembre de 2016

El 16 de setembre el Ball de Diables organitza un mercadet d'intercanvi de marxandatge de les Festes

El proper divendres 16 de setembre i dins dels actes de les Festes de Santa Tecla 2016, el Ball de Diables de Tarragona organitza un mercadet d’intercanvi de marxandatge festiu.

Teniu samarretes, mocadors, xapes, programes o material divers relacionat amb les Festes de Santa Tecla? Doncs no us ho penseu i acosteu-vos al mercadet d'intercanvi que organitza el Ball de Diables.

Aneu i podreu canviar amb altres marxandatge que no vulguis o tinguis repetit de les Festes de Santa Tecla.
Un espai especialment recomanat per a teclers compulsius. Si esteu interessats us podeu inscriu-re enviant un correu electrònic al seguent email: info@diablesdetarragona.cat

Una iniciativa molt interessant si voleu algun tipus de marxandatge en especial, aquí potser el podreu trobar i intercanviar-lo per un altre que tingueu.

El mercadet d'intercanvi de marxandatge el podreu trobar a la Plaça del Ball de Diables al c/Roger de Lluria i estarà de 19h fins les 21h. Dues hores per buscar marxandatge de les Festes que us interessi.

Si voleu més informació podeu utilitzar el seguent correu electronic del Ball de Diables de Tarragona, organitzadors del mercadet, pregunteu tots els dubtes que tingueu: info@diablesdetarragona.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada