dijous, 8 de setembre de 2016

El 20 de setembre arriba la 4a Edició de "La Cucafera Baixa" amb 'CucaFesta' a l'acabar

El proper 20 de setembre i dins dels actes de les Festes de Santa Tecla tindrà lloc un dels actes que cada vegada és més popular i que ja va per la seva quarta edició enguany i aquest és "La Cucafera Baixa" i que enguany vindrà amb la 'CucaFesta tot just a l'arribar al final del seu recorregut, a la Plaça dels Carros, tot per a celebrar el 25è aniversari d'aquesta bèstia tan estimada del nostre Seguici Popular com és la Cucafera.

A partir de les 21:30h començarà l'acte des del Pla de la Seu on la Cucafera baixarà les escales fins la Plaça de les Cols on tindrà lloc la representació de la llegenda de la Cucafera que aquest any vindrà interpretada per Marcel Mislata com a cavaller i Laura del Peso com a princesa, guanyadors del passat concurs "La Cucafera busca princesa" que es va realitzar durant les Festes de Sant Magí del passat agost.

La Cucafera anirà amb l'acompanyament musical de la Xaranga Tocabemolls que la farà ballar fins al final del seu recorregut a la Plaça dels Carros i que farà moure's a tothom que assisteixi a l'acte amb la seva música.

La 'CucaFesta' arribarà cap a les 23:30h aproximadament que serà l'hora que es preveu que arribi la Cucafera a la Plaça dels Carros on hi haurà música i dj's, servei de bar, pizzes i sortejos amb la col·laboració de Premium Club, Sala Zero, Domino's Pizza, Port de Tarragona i Repsol.
L'organització dels actes van a càrrec de l'A.V.V del Port, l'Ajuntament de Tarragona, la Cucafera i el Blog del Barri del Port.

En torn al cartell d'enguany es va propossar un concurs per a que la gent pogues participar creant aquest cartell per a l'acte. Una iniciativa per a fer participar a la gent d'una manera especial en aquest acte. L'entitat va rebre quatre propostes per a cartell i la que ha resultat finalment la guanyadora ha estat obra d'Ivan Puente, membre portador de la Cucafera i que ja va ser el dissenyador del nou logo de la nova samarreta de l'entitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada