dimecres, 7 de setembre de 2016

El Barrilet de Santa Tecla 2016 dedicat enguany als 25 anys del Retaule i de color platejat

Avui, dimecres 7 de setembre, al matí ha tingut lloc la presentació del Barrilet, l'ampolla de Chartreuse i l'estoig especial de les Festes de Santa Tecla 2016.

Enguany el Barrilet va dedicat al Retaule pels seus 25 anys i que es representat per l'Esbart Santa Tecla, és d'un color platejat, el disseny l'ha fet Eloy Gaspar (membre de l'Esbart Santa Tecla) i el dibuix que porta és de la representació del Retaule.

També ha estat presentada l'ampolla de Chartreuse amb l'etiqueta del cartell de les Festes de Santa Tecla d'enguany on el protagonista és el Nano Capità i un estoig especial, que Chartreuse ha elaborat aquest any excepcionalment una serie limitada amb les ampolles de Chartreuse verd, Chartreuse groc i quatre sotagots coleccionables amb imatges de l'antiga destileria de Chartreuse a Tarragona. Se n'han fet 900 exemplars i les dues ampolles són de 35cl.

La presentació ha sigut al lloc habitual, la gelateria Sirvent, a la Rambla Vella, amb la presencia de l'alcalde de Tarragona Josep Felix Ballesteros, Marianne Waffelaert representant de Chartreuse i dos representants de l'Esbart Santa Tecla, un d'ells Eloy Gaspar, dissenyador del Barrilet d'enguany.


Podeu veure la galeria de fotos completa de la presentació del Barrilet, l'ampolla de Chartreuse i l'estoig especial al seguent link:
https://www.facebook.com/tarracofestes/photos/?tab=album&album_id=1137041143047625

*Link a la nostra pàgina de Facebook, a la qual podeu donar "m'agrada" per veure moltes més fotos i videos de les Festes Tarragonines i estar informats de tot relacionat amb les Festes.

Aquí podeu veure el video de la presentació del Barrilet, l'ampolla de Chartreuse i l'estoig especial.

          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada