dilluns, 26 de setembre de 2016

El Correfoc, la Traca, el Castell de Focs i el "Visca Santa Tecla posen punt i final a Santa Tecla 2016

El dissabte 24 de setembre van arribar a la seva fi les Festes de Santa Tecla 2016 amb 10 dies intensos plens d'actes. A l'ultim dia de les Festes els protagonistes van ser els l'actuació Castellera a la Plaça de les Cols juntament amb els Pilars Caminant i per la nit com a fi de les Festes el Correfoc, la Traca, el Castell de Focs i l'emociant "Visca Santa Tecla".

Al migdia, a partir de la una, donava inici l'actuació castellera amb les quatre colles de la ciutat, els Xiquets de Tarragona, la Colla Jove, els Xiquets del Serrallo i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau, on un cop acabada l'actuació era el torn per als Pilars Caminant que enguany van arribar totes les colles fins al balcó de l'Ajuntament. Com a passat durant totes les festes els carrers eren plens de gom a gom per pressenciar l'actuació de castells i els posteriors Pilars Caminant on van ser molt aplaudits cada pilar que arribava al tram final.

Durant la nit arribava el punt final de les Festes amb el Correfoc on van participar el Ball de Diables de Tarragona, el Drac de Sant Roc, el Bou, la Vibria, el Griu, els Diables Voramar i com a grups convidats van ser-hi el Drac del Morell, la Virgilia de Torredembarra, els Dimonis d'Alaró, el Ball de Diables de Reus i el Ball de Diables de Vilanova.

El Ball de Diables de Tarragona eren els encarregats d'iniciar el Correfoc a les deu de la nit i des de la Plaça de la Mitja Lluna i on pujarien tots els participants fins a la Rambla Nova per després arribar fins a l'Estatua dels Despullats donant una volta per la Rambla. Un cop arribats tots a l'Estatua dels Despullats era el torn per a la carretillada conjunta de tots els grups de foc participants per posar fi al correfoc i donar així inici a la traca que aniria des de la mateixa estatua dels despullats fins al Balcó del mediterrani, lloc on es va encendre el tant emocionant "Visca Santa Tecla" un cop la traca va arribar a aquest punt. La gent com és habitual va correr darrera la traca juntament amb els diables. El punt final el va posar el Castell de Focs al tram del Balcó del mediterrani i amb això es van acabar les Festes de Santa Tecla 2016. Ara toca esperar fins Santa Tecla 2017.


Podeu veure la galeria de fotos completa del Correfoc de les Festes de Santa Tecla 2016 al seguent link:
https://www.facebook.com/tarracofestes/photos/?tab=album&album_id=1151985811553158

*Link a la nostra pàgina de Facebook, a la qual podeu donar "m'agrada i veure tots els albums de les Festes de Santa Tecla 2016 i d'altres Festes Tarragonines i dels seus actes.

A continuació podeu veure el video dels Pilars Caminant del 24 de setembre amb les quatre colles castelleres de la ciutat, els Xiquets de Tarragona, els Xiquets del Serrallo, la Colla Jove i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau.

          

I aquí teniu també el video del Correfoc, la Traca, el Castell de Focs i el tant emocionant "Visca Santa Tecla" com a fi de festes.

          

*Videos del nostre canal de Youtube, al qual us podeu subscriure i veure tots els videos de les Festes de Santa Tecla 2016 i d'altres Festes Tarragonines i dels seus actes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada