dimarts, 27 de setembre de 2016

El Drac de Sant Roc participa aquest dissabte a la XX Gran Nit del Foc de Lleida

Aquest proper dissabte 1 d'octubre el Drac de Sant Roc continua amb les seves sortides fora de Tarragona un cop finalitzades les Festes de Santa Tecla i aquest cop anirà fins a Lleida per a participar a la XX Gran Nit del Foc juntament amb altres elements de foc convidats.
Cap a dos quarts de set (18:30) serà la plantada de les Bèsties participants.

Un hora després, a dos quarts de vuit (19:30) tindrà lloc des de l'Av. Blondel el Correfoc Infantil a càrrec de la Colla Infantil dels Diables de Lleida com a anfitrions i de la Colla Infantil del Ball de Diables dels Set Pecats Capitals de la Pobla de Mafumet com a convidats.

Mitja hora més tard, a les vuit del vespre (20:00) tindrà lloc la tabalada infernal i popular a l'Av. Blondel.

Per últim, a dos quarts de nou (20:30) donarà inici la XX Gran Nit del Foc amb totes les colles participants que són les seguents:

El ja mencionat Drac de Sant Roc del nostre Seguici Popular tarragoní, el Pegàs de l'Hospitalet, l'Unicors de Sant Llorenç d'Hortons, el Drac Carrincló de Lleida, els Marraquets de Lleida, els Diables de Lleida, els Dimonis dels Trons, el Xip-Xap, la Banda Retocada i els Carreter, Colla de Gralles i la presència del Marraco.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada