dijous, 1 de setembre de 2016

El nou Barret de Santa Tecla 2016 de color negre ja ha vist la llum aquest matí

Aquest migdia ha tingut lloc la presentació del Barret de les Festes de Santa Tecla 2016. Ha sigut el Mercat Central el lloc escollit com cada any i a les dotze del migdia. A la presentació ha estat present la tinent d'alcalde de Comerç, Relacions Ciutadanes i Universitats, Elvira Ferrando que ja va assistir també l'any passat a aquesta presentació del Barret de les Festes.

El Barret de les Festes de Santa Tecla és una iniciativa de l'Associació de Venedors del Mercat Central i de la Unió d'Empresaris del voltant del Mercat.

El Barret és de color negre tal com mostra les fotos amb una cinta de color blau, en referencia als Jocs Mediterranis del 2017, que hi porta el logo del Mercat Central de Tarragona, el logo de Tarragona 2017 (dels Jocs Mediterranis) el logo de l'Ajuntament, d'elements del Seguici com l'Àliga, el Ball de Diables, o també dels Diables Voramar entre d'altres i com no les paraules de "Santa Tecla 2016".

L'altre Barret, el de palla, també porta aquesta cinta de color blau i els mateixos logotips, també porta una linia de color blau a la vora del Barret.

A la presentació hi ha hagut degustació de granissat amb Chartreuse, gentilesa de Sirvent. La presentació ha tingut bastant afluencia de public i curiosos que no s'han volgut perdre l'oportunitat de veure el Barret de les Festes d'enguany i tot just a l'acabar la presentació ja es podia veure a la gent adquirint tant el barret com altres elements del marxandatge de Santa Tecla 2016.

El Barret ja es pot adquirir al Mercat Central i té un cost de 5€ el Barret de Festa (el de color negre) i de 3€ el de palla.


Al seguent link podeu veure la galeria de fotos de la presentació del Barret Oficial de les Festes de Santa Tecla 2016 que ha tingut lloc al Mercat Central.
https://www.facebook.com/tarracofestes/photos/?tab=album&album_id=1131937326891340

*Link a la nostra pàgina de Facebook, a la qual podeu donar "m'agrada" per veure més fotos i videos de les Festes Tarragonines i estar informats de tot, i a més des d'ahir ens vam estrenar en les emissions en directe via Facebook i Periscope.

Aqui teniu el video de la presentació del Barret de les Festes de Santa Tecla 2016.

           

*Video del nostre canal de Youtube, al qual us podeu subscriure i veure més videos de les nostres Festes Tarragonines i dels seus actes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada