dijous, 15 de setembre de 2016

El Son de la Chama i Aspencat aquest divendres en concert a la Plaça la Font per Santa Tecla

Aquest divendres dia 16 de setembre arriba per les Festes de Santa Tecla un doble concert gratuit a la Plaça més teclera, la Plaça la Font, amb els grups El Son de la Chama i Aspencat, i ho podreu disfrutar a partir de les 23:30h.

Seran els dos primers grans concerts que acollirà aquesta plaça tan famosa i tan teclera i que arribaran de forma completament gratuita i que de ben segur aquests dos grups faran ballar, saltar i cantar a tota la Plaça durant unes quantes hores.

Després d’una llarga llista de concerts per tot l’Estat, El Son de la Chama torna a casa a presentar-nos el seu segon disc, Somos. Feia temps que aquesta plaça els esperava i aquest any ha arribat el moment.

Els acompanyaran en aquesta primera gran nit de concerts de les Festes de Santa Tecla a la Plaça la Font els valencians Aspencat. Procedents de la Marina Alta, el seu estil es basa en l’ska, el reggae i el drum and bass. En l’actualitat són una de les bandes referents del País Valencià. De ben segur que serà una nit d’aquelles on la plaça la Font estarà ben plena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada