diumenge, 18 de setembre de 2016

El Son de la Chama i Aspencat fan embogir la Plaça la Font amb la seva música

Aquest divendres passat, dia 16 de setembre, es van celebrar els concerts dels grups El Son de la Chama i Aspencat a la Plaça més teclera de les Festes de Santa Tecla, la Plaça la Font.

Els primers en fer ballar, saltar i embogir a tota la plaça van ser els de El Son de la Chama que amb les seves cançons van encandilar a tota la gent que no es va cansar de cantar-les totes i cada una d'elles.

Després del grup El Son de la Chama, el torn era pel grup Aspencat que també va fer el mateix, fer esclatar la plaça de la Font amb l'ambient festiu i musical que van portar aquesta nit de Festa Major a Tarragona.

Els dos concerts arribaven en format gratuit, dos molt bon concerts que no van decebre a ningú ja que un cop més l'ambient a la plaça la Font va ser espectacular com no podia ser d'una altra manera amb aquests dos grans grups musicals i que un d'ells, El Son de la Chama, ja ha tocat alguna vegada a Tarragona i en aquesta plaça tan coneguda.

Podeu veure una galeria completa de fotos dels concerts amb El Son de la Chama i Aspencat al seguent link:
https://www.facebook.com/tarracofestes/photos/?tab=album&album_id=1145537978864608

*Link a la nostra pàgina de Facebook, a la qual podeu donar "m'agrada" i veure fotos, videos i estar informats de tot sobre les Festes Tarragonines.

Aqui podeu veure un petit video dels dos concerts amb El Son de la Chama i Aspencat.

            

*Video del nostre canal de Youtube, al qual us podeu subscriure i veure més videos de les Festes Tarragonines.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada