dilluns, 5 de setembre de 2016

Els Diables Voramar posen punt i final un any més a les Festes de l'Avinguda Andorra

Durant tot el cap de setmana l'Avinguda Andorra ha estat de Festes com cada any per aquestes dares de principis de setembre. Unes Festes que un any més han tingut tot tipus d'actes i que finalitzaven ahir amb el Correfoc per part dels Diables Voramar.

Donaven inici divendres amb jocs al carrer, berenar popular un concurs de disfresses una cursa d'habilitat de cambrers i acabava el dia amb una actuació musical per la nit.

Per dissabte començava el dia amb la tipica Trobada de plaques de cava, un acte molt habitual a les Festes de barri, després hi hauria diverses activitats pels petits amb animació infantil inclosa i diferents tallers, a la nit tocaba el Ball de Festa Major per amenitzar la nit.

I ahir diumenge com a ultim dia de les Festes de l'Avinguda Andorra hi havia la Peonada Popular de bon matí, activitats pels més petits de la casa com concurs de dibuix, festa d'escuma i pinyates acompanyat d'una xocolatada, al vespre era el torn per les havaneres i a la nit com a final de Festa des de fa molts anys el Correfoc a càrrec dels Diables Voramar del Serrallo que van omplir tota l'Avinguda de foc i espurnes i feien correr a la gent que hi va assistir.
Un gran correfoc per part dels Voramar que mai fallen a aquesta cita tan especial per a ells i on Tarraco Festes no s'ho va perdre.

Si voleu veure la galeria de fotos completa del Correfoc dels Diables Voramar a les Festes de l'Avinguda Andorra ho podeu fer al seguent link:
https://www.facebook.com/tarracofestes/photos/?tab=album&album_id=1135405369877869

*Link a la nostra pàgina de Facebook, a la qual podeu donar "m'agrada per veure més fotos i videos de les Festes Tarragonines i per estar informats de tot el que passa en elles.

Aquí podeu veure el video del Correfoc de les Festes de l'Avinguda Andorra amb els Diables Voramar.

           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada