dijous, 22 de setembre de 2016

Els més petits acomiaden la seva Santa Tecla amb el Correfoc Petit

Els més petits de la casa van acomiadar el dimarts 20 de setembre la seva Santa Tecla amb la celebració del Correfoc Petit de les Festes de Santa Tecla 2016, així doncs van posar punt i final als actes de la canalla a la Festa Major. En el Correfoc Petit de Santa Tecla 2016 van participar els grups de foc petits de Tarragona i altres grups convidats. Els presentas al Correfoc Petit van ser el Ball de Diables de Tarragona Petit, el Drac de Sant Roc Petit, el Bou Petit, la Vibrieta per part dels elements participants del nostre Seguici Petit i com a convidats van ser presents el Drac Infantil de Valls i el Ball de Diables Petits del Morell.

Com acostuma a ser durant els actes celebrats en el que portem de Festes de Santa Tecla d'enguany també el Correfoc Petit va tenir gran afluencia de gent per presenciar-ho durant tot el recorregut.
Cap a dos quarts de vuit donava inici des de l'Estatua dels Despullats, a la Rambla Nova, el Ball de Diables de Tarragona Petit eren els qui obrien el Correfoc. El recorregut va ser des de l'Estatua dels Despullats fins al Balcó del Mediterrani, passant pel mig de la Rambla Nova sota la mirada de la moltissima gent que ho va presenciar.

Amb la Baixadeta, la Cercavila del Seguici Petit i el Correfoc Petit s'acaben els actes de la canalla de Santa Tecla amb molt bona participació.
Podeu veure la galeria d'imatges completa del Correfoc Petit de Santa Tecla 2016 al seguent link:
https://www.facebook.com/tarracofestes/photos/?tab=album&album_id=1148755415209531

*Link a la nostra pàgina de Facebook, a la qual podeu donar "m'agrada" i veure molts més albums i videos de les Festes de Santa Tecla 2016 i de totes les Festes Tarragonines i dels seus actes.

Aquí podeu veure el video del Correfoc Petit de les Festes de Santa Tecla 2016.

           

*Video del nostre canal de Youtube, al qual us podeu subscriure i veure molts més videos de les Festes de Santa Tecla 2016 i de les diferents Festes Tarragonines i dels seus actes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada