dilluns, 19 de setembre de 2016

Els nens i nenes fan l'entrega dels seus xumets a la Vibria

La tarda de diumenge 18 de setembre els més petits de la casa prenien part de la Festa Major de la ciutat, de Santa Tecla, i era el moment d'acomiadar-se dels seus xumets i donar-los a la Vibria que els esperava a la Plaça de les Cols per a recollir-los.

Enguany, i per primera vegada, també li acompanyava la petita de la casa, la Vibrieta, que enguany esta d'aniversari amb els seus 10 anys de vida i no es volia perdre l'ocasió d'acompanyar a la gran i recollir també els xumets dels nens i nenes tarragonins.

Com a commemoració dels 10 anys de la Vibrieta, la companyia Al Trot Teatre del Centre Ocupacional Gresol de l'Associació Provincial de Parilissis Cerebral - La Muntanyeta que han realitzat una representació.

Els nens i nenes que donaven el xumet a les Vibries, gran i petita, s'emportaven un caramel en forma de xumet de regal per així fer més dolç el tenir que acomiadar-se dels seus xumets.

La Plaça de les Cols era plena de gom a gom i així la Vibria i la Vibrieta van poder recollir moltissims xumets. Les dues Vibries, gran i petita, van fer dues ballades de lluïment sota l'atenta mirada de petits i grans.
Podeu veure la galeria de fotos completa de l'acte "Fes-te gran i dóna el teu xumet a la Víbria" al seguent link:
https://www.facebook.com/tarracofestes/photos/?tab=album&album_id=1146812238737182

*Link a la nostra pàgina de Facebook, a la qual podeu donar "m'agrada" i veure moltes més fotos i videos de les Festes Tarragonines i dels seus actes i estar informat de tot.

Aquí teniu el video de l'acte "Fes-te gran i dóna el teu xumet a la Víbria" amb la presencia de la Vibrieta i la Víbria.

           

*Video del nostre canal de Youtube, al qual us podeu subscriure i veure molts més videos de les Festes Tarragonines i dels seus actes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada