diumenge, 18 de setembre de 2016

Exit de participació a la Cercavila "Fes el teu Nino-Nano" organitzat pels Chargrossos

Al matí d'aquest dissabte 17 de setembre, els Chargrossos de Tarragona organtzaven per segon any consecutiu el taller "Fes el teu Nino-Nano" amb la corresponent cercavila pels carrers de la Part Alta.
El taller consistia en crear un nano, gegantó o bèstia per a sortir després en cercavila on s'han pogut veure moltissimes d'aquestes creacions i de tot tipus, Gegantonts, Dracs, Aligues, Mulasses, Nanos...
Un cop finalitzat el taller, a les dotze del migdia a donat inici la Cercavila amb la presencia de la Batucada Engrescats que han obert la cercavila amb una petita exhibició a la Plaça dels Natzarens, lloc on s'ha realitzat el taller i des d'on ha començat la cercavila.

La cercavila ha tingut la presencia del Gegantó de la Unió, el Nano de El Mirador i totes les creacions de nanos, bèsties, gegantons juntament amb la batucada Engrescats que s'encarregaven de posar el ritme musical durant tot el recorregut fent ballar a tots els participants a la cercavila.

La cercavila ha donat inici a la Plaça dels Natzarens i ha recorregut els carrers de la Part Alta, passan per el carrer Cavallers, carrer La Nau, Plaça del Rei, Baixada Misericordia fins que ha arribat a la Plaça la Font on ha acabat.Podeu veure la galeria de fotos completa de la cercavila de l'acte "Fes el teu Nino-Nano" al seguent link:
https://www.facebook.com/tarracofestes/photos/?tab=album&album_id=1145641302187609

*Link a la nostra pàgina de Facebook, a la qual podeu donar "m'agrada" si encara no ho heu fet i podreu veure més fotos i videos de les Festes Tarragonines i dels seus actes i estar al dia de tot.

Aquí podeu veure el video de la cercavila de l'acte "Fes el teu Nino-Nano".

          

*Video del nostre canal de Youtube, al qual us podeu subscriure i veure els videos de les Festes Tarragonines i dels seus actes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada