divendres, 23 de setembre de 2016

La Baixada torna a ser un any més l'acte més multitudinari de Santa Tecla

La nit del 21 de setembre és la més especial i esperada de les Festes de Santa Tecla i on té lloc l'acte més multitudinari, La Baixada de l'Àliga i altres elements del Seguici des del Pla de la Seu i fins la Plaça la Font fent una aturada a la Plaça del Rei.

Enguany, un cop més, també ha estat l'acte més seguit pels tarragonins i tarragonines i gent de fora, hires abans de les dotze de la nit, hora d'inici de la Baixada, la Plaça de les Cols i les escales de la Catedral ja eren plenes de gom a gom, on no hi cabia ni una agulla, fins i tot els balcons i finestres eren plens de gent que no es va voler perdre un any més l'acte més seguit de la Festa Major Tarragonina.

A les dotze en punt de la nit, l'Àliga ja treia el cap per les escales de la Catedral per a baixar-les al ritme d'amparito i fer ballar, cridar i saltar als milers d'espectadors que es reunien tant a les escales com abaix a la Plaça de les Cols.

Els altres elements que acompanyaven l'Àliga que eren la Mulassa, el Lleó, els Gegants Vells, els Chargrossos i els Ambraçats feien el mateix, baixar les escales al ritme de la música i ballant amb tota la gent que els hi acompanyava.

A l'arribada a la Plaça del Rei van fer una aturada i cap a dos quarts de dos de la matinada feien la segona part de la Baixada fins a la Plaça la Font per acabar la nit de la Baixada amb Festa Musical i fent el ball de l'any per després entrar cap a l'Ajuntament per a descansar fins al dia seguent.


Podeu veure la galeria de fotos completa de La Baixada de l'Àliga i altres elements del Seguici al seguent link:
https://www.facebook.com/tarracofestes/photos/?tab=album&album_id=1149535128464893

*Link a la nostre pàgina de Facebook, a la qual podeu donar "m'agrada" i veure molts més albums de fotos i videos de les Festes de Santa Tecla 2016 i altres Festes Tarragonines i estar informats de tot el que passa en elles.

Aquí teniu el video de La Baixada de l'Àliga i altres elements del Seguici de Santa Tecla.

           

*Video del nostre canal de Youtube, al qual us podeu subscriure i veure molts més videos de les Festes de Santa Tecla 2016 i altres Festes Tarragonines i els seus actes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada