dilluns, 19 de setembre de 2016

La Baixadeta torna a ser un exit entre els més petits de la casa

Ahir diumenge 18 de setembre era el torn per a que els més petits poguessin participar i gaudir de les Festes de Santa Tecla gracies a la Baixadeta, un dels actes més esperats per als nens i nenes que volen veure l'Aligueta, la Mulasseta, el Lleonet, la Cucafereta, els Negritos Petits i els Gegants Moros Petits i emular així als més grans.

A dos quarts de set l'Aligueta apareixia a dalt de tot de les escales de la Catedral per a donar inici a La Baixadeta a ritme d'amparito anava baixant fins a baix la Plaça de les Cols i feia saltar, ballar, cantar a tot el public, grans i petits, i així anaven baixant tots els elements participants.

Després d'acabar de baixar per les escales tots els elements participants i ballar a la Plaça de les Cols es van dirigir cap a la Plaça la Font, baixant pel carrer Major, Baixada Misericordia i arribar així al final de la plaça on feien els ultims balls davant l'expectació i alegria de nens i adults.

La Baixadeta va ser un exit de participació i va ser seguida per moltissima gent durant tot el recorregut on no hi cabia ningú als carrers per on passaven. Un any més els petits de la casa van disfrutar del Seguici de Santa Tecla Petit.


Al seguent link teniu la galeria completa de La Baixadeta de l'Aligueta, la Mulasseta, el Lleonet, la Cucafereta, els Negritos Petits, els Gegants Moros Petits:
https://www.facebook.com/tarracofestes/photos/?tab=album&album_id=1146767008741705

*Link a la nostra pàgina de Facebook, a la qual podeu donar "m'agrada" i veure més fotos i videos de les Festes Tarragonines i dels seus actes i estar al dia de tot.

Aquí podeu veure el video de La Baixadeta de l'Aligueta, la Mulasseta, la Cucafereta, el Lleonet, els Negritos Petits i els Gegants Moros Petits.

          

*Video del nostre canal de Youtube, al qual us podeu subscriure i veure molts més videos de les Festes Tarragonines i dels seus actes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada