dimarts, 20 de setembre de 2016

La Cercavila del Seguici Petit de Santa Tecla omple els carrers de Tarragona

Ahir, dilluns 19 de setembre, els més petits tornaven a ser novament els protagonistes de la Festa Major de Tarragona, de les Festes de Santa Tecla, i en aquesta ocasió ho eren per la Cercavila del Seguici Petit, que sempre arriba uns dies abans de la Cercavila dels grans.

Enguany donava inici mitja hora més tard respecte l'any passat i a dos quarts de set el Ball de Diables obria la Cercavila des de la Plaça la Font amb les seves carretilles i espurnes. La Cercavila es dirigia cap a la Plaça de les Cols on farien les primeres carretillades les bèsties de foc i els primers balls de lluïment els altres elements del Seguici Petit per després continuar per el carrer Merceria fins a la Plaça del Forum, baixar pel carrer Santa Anna fins a la Plaça del Rei seguint per la Baixada Peixateria fins arribar al Cos del Bou per entrar a la Plaça la Font on tindrien lloc la ultima tanda de lluïment de tot el Seguici Petit.

A la Cercavila del Seguici de Santa Tecla Petit va formar part el Ball de Diables Petit, el Drac de Sant Roc Petit, el Bou Petit, la Vibrieta, el Ball d'en Serrallonga Petit, l'Aligueta, la Mulasseta, la Cucafereta, el Lleonet, els Negritos Petits, els Gegants Moros Petits, els Nanos Nous Petits, el Ball de Pastorets Petit, el Ball de Cercolets Petit, el Ball del Patatuf Petitet, el Ball de Gitanetes, el Ball de Bastons Petit de l'Esbart Santa Tecla, el Ball de Cossis Petit, la Colla Petita dels Xiquets de Tarragona i la Banda Petita de la Unió Musical de Tarragona.

Un cop més els carrers i places de la Part Alta de Tarragona es van omplir de gent que no es va voler perdre novament de veure els més petits gaudir de les Festes de Santa Tecla amb el Seguici Petit.
Un cop més i un acte més hi ha exit de participació durant les Festes.
Podeu veure la galeria d'imatges completa de la Cercavila del Seguici de Santa Tecla Petit al seguent link:
https://www.facebook.com/tarracofestes/photos/?tab=album&album_id=1147601905324882

*Link a la nostra pàgina de Facebook, a la qual podeu donar "m'agrada" i veure més albums de fotos i videos de les diferents Festes Tarragonines i estar informats d'elles.

Aquí podeu veure el video de la Cercavila del Seguici de Santa Tecla Petit del 19 de setembre.

           

*Video del nostre canal de Youtube, al qual us podeu subscriure i veure molts més videos de les diferents Festes Tarragonines i dels seus actes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada