dissabte, 24 de setembre de 2016

La Cercavila del Seguici Popular la gran protagonista de la tarda del 22 per Santa Tecla

La tarda del dijous 22 de setembre hi havia una gran protagonista a les Festes de Santa Tecla i aquesta era la Cercavila, la primera de la Festa Major amb el Seguici Popular al complet.

A les set de la tarda, a la Plaça la Font, el Ball de Diables obriria la Cercavila amb les seves carretilles davant l'expectació de la gent que ompliria els carrers durant tot el recorregut. Al Ball de Diables els seguia el Drac de Sant Roc, el Bou, la Vibria, el Griu, el Ball d'en Serrallonga, l'Àliga que no pararia de ballar pels carrers de la ciutat al ritme d'amparito, la Mulassa, la més juganera amb la gent, la Cucafera que no pararia de llençar caramels, el Lleó, el Magí de les Timbales, els Negritos, els Gegants Moros, els Gegants Vells amb els seus nous vestits, els Nanos Vells i Nous, el Ball de Bastons, el Ball de Pastorets, el Ball de Cercolets, el Ball del Patatuf, el Ball de Valencians, els Turcs i Cavallets, el Ball de Gitanes, la Moixiganga, els Set Pecats Capitals i tancant la cercavila la Banda Unió Musical fent sonar l'amparito i fent ballar a tothom.

La Cercavila donava inici a la Plaça la Font i que va acabar a la Plaça la Font amb la tanda de lluïment de tots els grups participants del Seguici Popular de Santa Tecla. Era la primera cercavila amb el Seguici al complet i la gent no s'ho va voler perdre ja que tots els carrers per on passava eren plens de gom a gom per pressenciar-la.

Un cop finalitzada la tanda de lluïment a la Plaça la Font, els balls parlats van fer les seves actuacions a diferents punts de la ciutat com la Plaça del Rei o la Plaça de les Cols.


Podeu veure la galeria completa de fotos de la Cercavila de Santa Tecla 2016 amb el Seguici al complet al seguent link:
https://www.facebook.com/tarracofestes/photos/?tab=album&album_id=1149942095090863

*Link a la nostra pàgina de Facebook, a la qual podeu donar "m'agrada" i veure molts més albums de les Festes de Santa Tecla 2016 i d'altres Festes Tarragonines i els seus actes.

Aquí podeu veure el video de la Cercavila de Santa Tecla del 22 de setembre amb el Seguici al complet.

           

*Video del nostre canal de Youtube, al qual us podeu subscriure i veure molts més videos de les Festes de Santa Tecla 2016 i de diferents Festes Tarragonines i els seus actes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada