dijous, 22 de setembre de 2016

La Cucafera Baixa! celebrant el seu 25è aniversari amb CucaFesta final

Ahir, dimarts 20 de setembre, a la nit, va tenir lloc un dels actes que cada any esta creixent respecte a l'afluencia de public que arreplega i aquest té com a protagonista la Cucafera de Tarragona amb el seu acte La Cucafera Baixa!

Ja en la seva quarta edició la Cucafera era ahir la protagonista de la nit a les escales de la Catedral amb la seva particular baixada i enguany amb motiu especial ja que celebra el seu 25è aniversari i així es va poder veure amb la celebració que van fer durant tot el recorregut de l'acte de la Cucafera Baixa. Un cop va baixar les escales, a la Plaça de les Cols, la Princesa, que enguany era Laura del Peso, va alliberar la bèstia i va fer un petit discurs acabant amb el Visca la Cucafera! i Visca Santa Tecla!

Acte seguit li van cantar la cançó d'aniversari a la Cucafera i es va posar a ballar a la Plaça de les Cols amb l'acompanyament musical de la Xaranga Tocabemolls que van ser-hi durant tota la baixada fins a la Plaça dels Carros on els hi esperava la Cucafesta per acabar de la millor manera aquesta cuarta edició d'aquest acte que any rere any va tenint més protagonisme i més importancia a les Festes de Santa Tecla.
El recorregut va començar a la Plaça de les Cols i va acabar com hem dit abans a la Plaça dels Carros amb la Cucafesta.


Podeu veure la galeria completa d'imatges de La Cucafera Baixa! de les Festes de Santa Tecla 2016 al seguent link:
https://www.facebook.com/tarracofestes/photos/?tab=album&album_id=1148763681875371

*Link a la nostra pàgina de Facebook, a la qual podeu donar "m'agrada" i veure molts més albums de fotos i videos de les Festes de Santa Tecla 2016 i de les diferents Festes Tarragonines i dels seus actes.

Aquí podeu veure el video de La Cucafera Baixa! de Santa Tecla 2016 amb l'acompanyamennt de la Xaranga Tocabemolls.

            

*Video del nostre canal de Youtube, al qual us podeu subscriure i veure molts més videos de les Festes de Santa Tecla 2016 i de les diferents Festes Tarragonines i dels seus actes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada