dimecres, 7 de setembre de 2016

La Fundació Topromi presentarà aquest divendres “Amparito”, el cava de Santa Tecla

La Fundació Topromi, que forma part de la Fundació Catalunya-La Pedrera, participa un any més en les festes de Santa Tecla amb una creació elaborada en el seu taller d’arts gràfiques. Per l’edició d’enguany Topromi presenta “Amparito”, el cava de Santa Tecla. El disseny de l’etiqueta, en la que apareixen alguns dels elements festius de Tarragona, ha estat realitzada pels treballadors amb discapacitat intel·lectual. El cava ha estat elaborat per un petit celler de Sant Sadurní d’Anoia i per fer la selecció s’ha comtat amb l’ajuda dels especialistes de Cal Feru (Sant Sadurní d’Anoia).

Un any després de la presentació de Bestium, el joc de cartes del bestiari de Tarragona, la Fundació Topromi torna a participar en les festes i en l’imaginari popular de la ciutat, mostrant les competències, capacitat artística i professional dels seus membres. La presentació del cava es farà el divendres dia 9, a les 18:30 h, a la Casa de la Festa de Tarragona, a la Via Augusta, 4 de Tarragona.

Les ampolles de cava es vendran a un preu de 7€ a l’estand de la festa (Teatre Tarragona, 11 de la Rambla Nova) des de l’11 fins al 23 de setembre (de 10 a 14h i de 17 a 21h) i el 24 de setembre (de 10 a 14h).

La Fundació Topromi té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones adultes amb discapacitat intel·lectual amb una tasca de rehabilitació integral que possibilita la seva integració social i laboral. Actualment al seu taller dedicat al disseny, impressió, producció i manipulació de productes de papereria hi ha una seixantena de persones en el servei de teràpia ocupacional, i 14 més al centre especial de treball.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada