dijous, 22 de setembre de 2016

La Tronada del Pregó i l'Arrencada de Gegants protagonistes de la tarda del 21 a Santa Tecla

La tarda del 21 de setembre a les Festes de Santa Tecla va tenir clars protagonistes, per un costat el Pregó que va anar a càrrec de Daniel Guerrero, Clara Sanz i Pau García, tres estudiants premiats amb les beques Europa, per un altre la Tronada del Pregó i per ultim l'arrencada dels Gegants. Tot donava inici a la Plaça la Font, epicentre de la Festa Major Tarragonina.

A les sis de la tarda donava inici el Pregó a la Sala dels Plenaris de l'Ajuntament de Tarragona, tot just a l'acabar els tres pregoners d'enguany donaven pas a la Tronada del Pregó que anava a càrrec de la Pirotecnia Valenciana de Llanera de Ranes que feien esclatar la Plaça amb els seus trons que s'escoltaven per tota la ciutat.

A dos quarts de set de la tarda les colles geganteres començaven arribar a la Plaça per omplir-la de Gegants i més Gegants per donar inici l'arrencada a dos quarts de vuit. Tarragona s'omplia de Gegants com cada 21 de setembre per les Festes de Santa Tecla on petits i grans gaudien del bon ambient geganter que hi havia a la ciutat. Gegants i Nanos de tots els punts de la ciutat com els Gegants del Serrallo, del Barri del Port, del carrer Merceria, de la Plaça Sant Miquel, del Casc Antic, els Moros de la Ciutat, els Negritos, els Gegants Vells, els de Torreforta, l'Espineta i Cargolí, del Col·legi les Dominiques, del Sagrat Cor, del barri Maria Cristina, del barri del Carme, els Chargrossos, del Col·legi Mare de Deu del Carme, el Gegant Bartolo de l'Esplai Sant Fructuos, de l'Escola Pau Delclos, Gegantona Reinamar de l'AMPA Escola El Serrallo, tots aquests eren els protagonistes de l'arrencada d'enguany per la Festa Major. Tot va acabar a la Plaça la Font amb el Ball Conjunt de totes les colles participants.
Podeu veure la galeria completa de l'Arrencada de Gegants de les Festes de Santa Tecla 2016 d'ahir 21 de setembre al seguent link:

*Link a la nostra pàgina de Facebook, a la qual podeu donar "m'agrada" i veure molts més albums de fotos i videos de les Festes de Santa Tecla 2016 i de les diferents Festes de Tarragona i els seus actes.

Aquí podeu veure el video de la Tronada del Pregó, just abans de l'Arrencada de Gegants.

          

I aquí podeu veure el video de l'Arrencada de Gegants de les Festes de Santa Tecla 2016.

         

*Videos del nostre canal de Youtube, al qual us podeu subscriure i veure molts videos de les Festes de Santa Tecla 2016 i de les diferents Festes Tarragonines i dels seus actes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada