dilluns, 5 de setembre de 2016

Les Festes de la Vall de l'Arrabassada finalitzen amb el Correfoc del Griu i els Diables del Morell

Les Festes a la Vall de l'Arrabassada, que han estat durant aquest cap de setmana, van finalitzar ahir diumenge 4 de setembre amb el primer Correfoc organitzat pel Griu de Tarragona i que forma part de la Vall de l'Arrabassada. Junt amb el Griu també van participar al Correfoc els Diables del Morell per estrenar aquest acte en aquestes Festes.

Han estat tres dies intensos de Festes i plens d'actes on el primer dia de Festes començava amb una xocolatada, el Pregó, exhibicions de gimnastica ritmica i per la nit una xistorrada i discoteca mobil eren les protagoniestes.

El segon dia de Festes, dissabte, el dia començava amb espectacle pels més petits de la casa, per la tarda les exhibicions de ball i la IX Cursa Solidaria n'eren les protagonistes a la Vall de l'Arrabassada i per la nit finalizava la jornada amb un sopar i discoteca mobil per amenitzar la Festa.

I per acabar arribava l'ultim dia de Festes, diumenge, amb exhibició de patinatge per obrir la jornada festiva i vermut musical, per la tarda era el torn pels petits amb un espectacle per ells i les Festes van finalitzar amb el ja esmentat Correfoc amb la participació del Griu i els Diables del Morell que van ser els convidats i que van omplir els carrers de la Vall de l'Arrabassada d'espurnes i foc per dir adeu a les Festes 2016.


Podeu veure la galeria de fotos completa del Correfoc de les Festes de la Vall de l'Arrabassada al seguent link:
https://www.facebook.com/tarracofestes/photos/?tab=album&album_id=1135254126559660

*Link a la nostra pàgina de Facebook, a la qual podeu donar "m'agrada" per veure més fotos i videos de les Festes Tarragonines i per estar al dia de tot el que passa en elles.

Aquí podeu veure el video del Correfoc de les Festes de la Vall de l'Arrabassada amb la participació del Griu i els Diables del Morell.

           

*Video del nostre canal de Youtube, al qual us podeu subscriure i veure més videos de les diferents Festes Tarragonines i dels seus actes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada