divendres, 30 de setembre de 2016

L'espectacle casteller més gran del món arrenca demà amb el XXVI Concurs de Castells

El XXVI Concurs de Castells de Tarragona ja es a punt i demà dissabte 1 d'octubre arrenca la primera jornada amb una vintena de colles castelleres a la Tarraco Arena Plaça, entre aquestes colles hi ha dues de les nostres de la ciutat de Tarragona i són els Castellers de Sant Pere i Sant Pau i els Xiquets del Serrallo.

La jornada de demà 1 d'octubre donarà inici a dos quarts de cinc de la tarda (16:30h) i per diumenge 2 d'octubre serà la segona jornada on actuaran les dotze millors colles castelleres a partir de les deu del matí també a la Tarraco Arena Plaça.

El principal element d'aquest concurs casteller serà el paper de les colles castelleres que hi participen i que porten setmanes i mesos assajant molt intensament els castells que hi faran durant la jornada del concurs.

Un altre punt important i novetat d'enguany serà l'expansió geografica del Concurs de Castells amb l'actuació de la Colla Xinesa els Xiquets de Hangzhou que intervendran en la jornada de demà dissabte i que van ser convidats per l'organització per la seva gran progressió.

Un altre fet a banda del Concurs serà l'actuació a la Plaça la Font de quatre colles en una diada castellera internacional amb els Xiquets de Copenhaguen, els Castellers de París, els Castellers d'Andorra i els Castellers of London, serà demà dissabte 1 d'octubre a partir de les dotze del migdia (12:00h).

El Concurs ha promogut la campanya "Rivalitat + progrés + respecte" amb l'objectiu de fomentar el fair play entre totes les colles castelleres participants. A les afores del recinte de la Tarraco Arena Plaça hi estarà l'Espai Concurs on hi haurà una pantalla gegant on es podrà seguir tot el concurs i una mostra de productes de tematica castellera on es podrà adquirir el marxandatge oficial del XXVI Concurs de Castells, entre d'altres.

La nit de dissabte hi haurà per segon any consecutiu la revetlla festiva del concurs a la Capsa de Musica a partir de les 23:30h amb la banda Cat Rock amn les seves millors cançons. Serà d'entrada gratiuita i adreçat fonamentalment a les colles i als seus seguidors.

Tac12 i La Xarxa faran la retransmissió en directe de tot el Concurs de Castells tant en la jornada de dissabte com la de diumenge.
L'espectacle casteller més gran del mon ja es aquí per gaudir dels millors castells a la Tarraco Arena Plaça i amb les millors colles castelleres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada