dissabte, 17 de setembre de 2016

Matí de dissabte carregat d'actes a les Festes de Santa Tecla

Aquest matí de dissabte 17 de setembre ha vingut carregat d'actes per tot arreu de les Festes de Santa Tecla. Ha sigut un matí molt intens i festiu a Tarragona amb actes per a tothom i per gaudir la festa major com cal.

A la Plaça del Rei i tenia lloc la V Marató Solidaria de l'ACTAC amb diverses activitats durant tot el dia com un Vermut Folk, ballada dels Gegants del carrer Merceria, Fideua Popular, taller de balls i més.


Al Passeig de les Palmeres hi havia fins les dues de la tarda l'acte "a tocar reggae",un espai de cultura reggae i sound system.


A la Plaça del Rei també el protagonisme era per a l'acte "Fes-te armat per un dia!" organitzat per la Reial i Venerable Congregació de la Purissima Sang i on podies probar a fer d'armat i tenir per un dia l'oportunitat de sentir-te armat.


Al carrer Cos del Bou la protagonista era la XVIII Paella Popular que organitzen cada any la Colla Jove de Tarragona i que sempre té molt d'exit d'assistencia i on han tingut la presencia de la Xaranga Tutu's Band, formada nomes per noies, per animar l'ambient i fer ballar tothom després de menjar-se la paella.


A part de tot això també hi havia la XII Marató de Donació de Sang al Teatre Tarragona, la xistorrada popular dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau a la Plaça la Font, el Concurs de Baldufa Memorial Angel Vicient també a la mateixa plaça la Font, el IV Vermut Rumbero organitzat per l'Associació de Portadors dels Gegants Vells a la Plaça de l'Antic Escorxador, la Baixada d'Amparitos, el vermut amb la Big Band de la BUMT a la Plaça de les Cols i moltissims actes més durant el matí de dissabte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada