diumenge, 18 de setembre de 2016

Santa Tecla torna a ser un any més "Festa per a Tothom"

Ahir dissabte 17 de setembre va tindre lloc, dins dels actes de les Festes de Santa Tecla, un any més i ja en van 26, la recepció dels participants en el programa "Festa per a Tothom" i que juntament també es va presentar el programa de les Festes en braile.

L'acte es va fer com es habitual a la Rambla Nova al tram del Balcó del Mediterrani i va tenir la presencia de representants de DOW Tarragona com a organitzadors, de l'alcalde Josep Felix Ballesteros, del president del Port de Tarragona, d'altres politics, i més.

A la cita no van voler faltar els Nanos del Nastic, el Mingo i la Rosona, i com a novetat enguany es van voler sumar a la Festa els Castellers de la Il·lusió i el Gegant Martí de Premià de Mar, es tracta d'un Gegant adaptat per portar-lo en cadira de rodes, també es va voler sumar la Xaranga la Capona que va donar molt ambient musical en aquesta festa i tothom va voler ballar amb els Nanos i els Gegants.

L'acte va ser un exit total i com cada any va tenir molt bona acollida i molta festa per a tothom com marca l'esdeveniment i es que Santa Tecla es de tots i tots la celebrem com mereix. El Balcó del Mediterrani es va teñir de groc fluorescent, color de les samarretes que duien els participants de la Festa per a Tothom. També feien entrega dels barrets de l'acte i també el color coincidia amb la samarreta ja que aquest era de color groc.

 

Si voleu veure la galeria de fotos completa de l'acte de la 26a Festa per a Tothom ho podeu fer al seguent link:
https://www.facebook.com/tarracofestes/photos/?tab=album&album_id=1145769895508083

*Link a la nostra pàgina de Facebook, a la qual podeu donar "m'agrada" i veureu més fotos de les Festes Tarragonines i dels seus actes.

Aquí teniu el video de la 26a Festa per a Tothom amb la presencia dels Nanos del Nastic, el Gegant Martí de Premià de Mar, els Castellers de la Il·lusió i la Xaranga la Capona.

           

*Video del nostre canal de Youtube, al qual us podeu subscriure i veure més videos de les Festes Tarragonines i dels seus actes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada