dijous, 1 de setembre de 2016

Tarraco Festes es va estrenar en les emissions en directe via Facebook i Periscope

En el dia d'ahir Tarraco Festes va estar d'estrena i es que a part d'estrenar el Periscope també es va estrenar oferint en directe els assajos de l'Aligueta i l'Àliga de Tarragona via Facebook, un esdeveniment que ja ho va fer aquest dilluns el propi Àliga de Tarragona en el seu perfil de Facebook i que ahir va voler estrenar-se en aquestes emisions en directe aquest Blog.

Una estrena que per part de Periscope va tenir bastant d'exit pel que fa als espectadors que ho van seguir en directe en el moment de l'emissió, bastant exit per ser la primera vegada que Tarraco Festes emet a traves d'aquesta aplicació i que també es comparteix via Twitter.

Tarraco Festes continua creixent i cada cop arriba a més gent tant per tota la informació relacionada amb les Festes Tarragonines que publica com per les fotos i videos que mostra de diferents actes i ara per les primeres emissions en directe via Facebook i Periscope.

Durant Santa Tecla possiblement continuin les emissions en directe tant a Periscope com a Facebook, lo que es segur es que Tarraco Festes seguirà oferint fotos i videos de les diferents Festes Tarragonines.

El perfil del Periscope de Tarraco Festes és el seguent:

On podeu veure els videos en directe que es van fer ahir durant els assajos de l'Aligueta i l'Àliga als jardins de la Casa de la Festa i també podeu veure els videos que es van fer ahir en directe via Facebook a la nostra pàgina.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada