dissabte, 29 d’octubre de 2016

Aquest proper dilluns 31 d'octubre arriba la VI Edició del passatge del terror "Horror Zone"

Aquest proper dilluns dia 31 d'octubre un grup de joves de la ciutat han preparat un pasatge del terror  a Tarragona durant el vespre-nit amb moltes sorpreses i efectes especials. El passatge del terror arriba amb el nom de "Horror Zone". Aquest grup de joves encarregats del passatge del terror porten un mes preparant-ho per a que tot surti perfecte i la gent pugui gaudir i passar molta por la nit de halloween a Tarragona.

Hi haurà zombis, pallassos, diversos efectes especials i moltes més sorpreses en aquesta VI Edició del "Horror Zone" i que comptarà amb un llarg recorregut.

El lloc escollit ha sigut la zona del Camp de Mart i el passatge del terror "Horror Zone" serà de les vuit del vespre (20:00h) i fins a dos quarts de dues (1:30h) de la matinada. Durant el passatge del terror hi haurà atenció dedicada a cada grup que hi vulgui entrar.

Tothom que hi vulgui assistir o vulgui més informació del lloc concret on es realitzarà o el preu del Passatge del Terror "Horror Zone" d'aquest proper dilluns 31 d'octubre, la nit de Halloween, pot deixar un comentari a l'esdeveniment que hi ha al Facebook en el seguent link.

Esdeveniment al Facebook del Passatge del Terror "Horror Zone":
https://www.facebook.com/events/1280559511974674/

A continuació podeu veure el video promocional del Passatge del Terror "Horror Zombie".

           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada