diumenge, 9 d’octubre de 2016

Diferents Gegants es van poder veure en el dia d'ahir per la Part Alta a les Festes del Roser

Ahir per les Festes en Honor a la Verge del Roser del carrer Merceria i voltants es va celebrar una Cercavila de Gegants amb colles de diferents barris de Tarragona i alguna de fora de la nostra ciutat.

La cercavila va recorrer diferents carrers de la Part Alta i va tenir la presencia de les seguents colles participants: els Manotes Mariner i Petra del Barri del Port, els Gegants del Passeig Torroja, els Gegants Vells i Nous del carrer Merceria, la Geganta Carme del Serrallo que va anar i ballar juntament amb el Gegant Alfons I de Vilallonga del Camp. També van participar en aquesta Cercavila de Gegants els Timbalers del Drac de Sant Roc Petit, que eren els encarregats d'brir la cercavila amb els seus tocs, i la Banda del Crist de la Trinitat, els quals tancaven la cercavila.

Va donar inici cap a dos quarts de set de la tarda (18:30h) des de la Plaça del Forum, que des d'una hora abans ja esperaven els Gegants participants en la plantada de les colles, i va recorrer el carrer Santa Anna fins arribar a la Plaça del Rei per continuar pel carrer La Nau, carrer Major, Plaça de les Cols on farien un ball cada colla participant, després seguirien per el carrer Merceria i alguns carrer més per acabar la cercavila on va començar, a la Plaça del Forum, on van fer un ball conjunt tots els Gegants participants.

Podeu veure la galeria de fotos completa de la Cercavila de Gegants de les Festes del Roser 2016 al seguent link:
https://www.facebook.com/tarracofestes/photos/?tab=album&album_id=1163352077083198

* Link a la nostra pàgina de Facebook, a la qual podeu donar "m'agrada" i veure més albums de fotos i videos de les diferents Festes Tarragonines.

Aquí podeu veure el video de la Cercavila de Gegants de les Festes del Roser 2016.

           

* Video del nostre canal de Youtube, al qual us podeu subscriure i veure molts més videos de les diferents Festes Tarragonines com també dels seus actes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada