dilluns, 17 d’octubre de 2016

Diversos Gegants Medievals ballant per la Part Alta durant la Trobada Gegantera del XXII Mercat Medieval

Ahir, diumenge 16 d'octubre, i durant el XXII Mercat Medieval de Tarragona on la Part Alta ha estat l'escenari, va tindre lloc un any més la Trobada Gegantera amb Gegants Medievals per diferents carrers de la Part Alta.

Diverses colles Geganteres van participar a la Trobada com són la Colla de Gegants del Catllar, els Gegants de Vallmoll, els Gegants de la Plaça Sant Miquel (portats per membres de la Mulassa de Tarragona) i les dues parelles de Gegants del Casc Antic de Tarragona, tant els grans com els petits, i on també van participar els Grallers i Timbalers de la Colla Castellers Xiquets de Tarragona, que van fer ballar als Gegants amb les seves peces musicals.

La plantada de les colles participants a la trobada davant la Catedral, al Pla de la Seu, i cap a dos quarts de dotze (11:30h) del matí donava inici la cercavila que va recorrer diferents carrers de la Part Alta de Tarragona on a la Plaça de les Cols i a la Plaça del Forum tots els Gegants participants van fer els seus balls de lluiment, i a l'arribar un altre cop al Pla de la Seu, lloc d'inici i final de la trobada, van fer un ball conjunt totes les colles geganteres participants.

Durant la Trobada Gegantera es va poder veure molta gent per cada lloc on passaven els Gegants per pressenciar-la, pero sobretot en els balls de lluiment a la Plaça de les Cols, a la Plaça del Forum i Pla de la Seu on van fer la ballada final.


Podeu veure la galeria d'imatges completa de la Trobada Gegantera amb Gegants Medievals del XXII Mercat Medieval de Tarragona al seguent link:
https://www.facebook.com/tarracofestes/photos/?tab=album&album_id=1170329576385448

* Link a la nostra pàgina de Facebook, a la qual podeu donar "m'agrada" i veure molts més albums de fotos i videos de les diferents Festes Tarragonines i dels seus actes.

A continuació podeu veure el video de la Trobada Gegantera amb Gegants Medievals del XXII Mercat Medieval de Tarragona.

          

* Video del nostre canal de Youtube, al qual us podeu subscriure i veure molts més videos de les diferents Festes Tarragonines i dels seus actes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada