dimarts, 18 d’octubre de 2016

El Drac de Sant Roc, el Bou, la Víbria i el Griu participaran al 30è Aniversari de la Dragonina de Constantí

Aquest proper dissabte dia 22 d'octubre totes les bèsties de foc de la nostra ciutat, Tarragona, com són el Drac de Sant Roc, el Bou, la Víbria i el Griu sortiran cap a Constantí per a participar en el 30è aniversari de la Dragonina en la "Trobada de percussió i bèsties de foc".

Participaran en aquesta trobada d'aniversari de la Dragonina juntament amb les bèsties de foc de Reus, la Cabra de Reus, el Drac, els Bous i la Víbria.

En aquesta trobada es presentarà la nova Dragonina i totes les bèsties juntes faran un correfoc pels carrers de Constantí.

Pel matí hi ha organitzada una cercavila amb els Trabucaires del Comú de Vila-seca a partir de les deu del matí (10:00h).
Tot just després, a les onze del matí, hi haurà una cercavila de percussió on participarà el grup de percussió Tympanvm de Tarragona junt amb altres grups participants com la Banda Misericordia de Reus, la Banda la Veronica de Reus, Llumeneta's Band de Perafort, Grallers de la Falç de Falset, Tabalers Set Pecats Capitals la Pobla de Mafumet i els Tabalers dels Diables d'Aldoia de l'Aldea.
Una hora després, a les dotze del migdia (12:00h) es trobaran tots els grups a la Plaça Escoles Velles.

A la tarda, a les cinc (17:00h) serà el bateig de la nova Dragonina davant l'Ajuntament.
A les sis de la tarda (18:00h) tindrà lloc la concentració de les bèsties participants a la Plaça Escoles Velles.
A les set (19:00h) donarà inici el Correfoc amb totes les bèsties participants des de la Plaça Escoles Velles i anirà per l'Avinguda 11 de setembre, fins a la Plaça Generalitat.
I per finalitzar, a les 9 de la nit (21:00h) serà la cloenda de la festa amb l'entrega de records i l'actuació musical del conjunt Estel Blau.

Cartell 30è Aniversari Dragonina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada