divendres, 28 d’octubre de 2016

El Halloween arriba al Barri del Port aquest cap de setmana amb l'Associació Andalusa i l'A.V.V del Port

El Barri del Port a la Part Baixa de Tarragona s'endinsa des d'avui divendres 28 d'octubre en la festivitat de Halloween durant tot el cap de setmana i el pont entre el 31 d'octubre i l'1 de novembre amb diversos actes per part de l'Associació de Veins del Port i l'Associació Folklòrica Andalusa situada en aquest mateix barri.

Per avui divendres 28 d'octubre l'Associació Folklòrica Andalusa, situada al Barri del Port (a la Part Baixa de Tarragona) han organitzat diferents actes com una festa infantil amb pintada de cares, ninots terrorifics amb el grup "Xorando Sonrisas", tot això a partir de les sis de la tarda (18:00h). Per la nit hi haurà un sopar i ball amb ALSONDEDOS amb rumba, salsa en viu i en directe. L'entitat anima a la gent que hi vagi disfressada per a l'ocasió. Dir que hi haurà premi per a la millor disfressa i moltes sorpreses més.

Per al dilluns 31 d'octubre, l'Associació de Veins del Port ha preparat la "Castanyada Embruixada 2016" a partir de les set de la tarda (19:00h) al local de l'Associació situat al carrer Reial, 9 Baixos, on hi haurà ambientació de Halloween amb teranyines, àracnids, ratpenats, gats negres, rates, carabasses fantasmes, bruixes i esquelets. No us ho perdeu, ho pasareu molt bé. Una molt bona iniciativa per fer barri i per a passar-ho d'allò més bé en aquesta festivitat de Halloween a Tarragona. A continuació podeu veure el cartell que han preparat per a l'ocasió des del Barri del Port per a la "Castanyada Embruixada 2016".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada