dilluns, 17 d’octubre de 2016

El XXII Mercat Medieval de Tarragona omple de gent la Part Alta durant el cap de setmana

Aquest cap de setmana la Part Alta s'ha convertit un any més en escenari del XXII Mercat Medieval de Tarragona amb diverses parades d'alimentació, de joieria, d'artesania, de mostra d'oficis i moltes més. El Pla de la Seu, el carrer Merceria i d'altres eren plens d'aquestes parades del Mercat Medieval que tan bona acollida té entre els tarragonins i tarragonines.

I també amb diferents actes que s'han realitzat durant els tres dies que ha estat el Mercat Medieval, com les diferents cercaviles amb el grup de musica tradicional Kobla de Taudell al matí de dissabte i els Sons de la Cossetania per la tarda del mateix dia, també espectacle de malabars dels Joglars de la Bota la tarda de diumenge l'ultim dia del Mercat Medieval, contacontes a càrrec de la Blau la tarda de divendres. Al Pla de la Seu es podien veure diverses mostres d'oficis d'aquella epoca i al matí d'ahir diumenge va tenir lloc la Trobada Gegantera amb diversos Gegants Medievals que van recorrer diferents carrers de la Part Alta.

Tot això i més s'ha pogut veure durant aquests tres dies que ha estat el Mercat Medieval a la Part Alta.
El XXII Mercat Medieval ha estat un exit un cop més per la gran afluencia de gent que ha tingut en aquests tres dies que ha estat.


Al seguent link podeu veure la galeria d'imatges del XXII Mercat Medieval de Tarragona a la Part Alta:
https://www.facebook.com/tarracofestes/photos/?tab=album&album_id=1169662829785456

*Link a la nostra pàgina de Facebook a la qual podeu donar "m'agrada" i veure molts més albums de fotos i videos de diferents Festes Tarragonines i dels seus actes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada