diumenge, 2 d’octubre de 2016

Els Castellers de Vilafranca guanyen per vuitena vegada consecutiva el Concurs de Castells

Foto Concurs de Castells
Els Castellers de Vilafranca s'han endut per onzena vegada i vuitena consecutiva el Concurs de Castells a la Tarraco Arena Plaça amb un total de 7.080 punts i amb una actuació on han descarregat el 3 de 10 amb folre i manilles i el 4 de 10 amb folre i manilles i han carregat el 2 de 8 sense folre.
A la cinquena ronda no han volgut fer cap castell i ho han deixat tot a mans de la Colla Vella dels Xiquets de Valls que han intentat el gran castell i que mai ha descarregat ningú el 3 de 9 sense folre pero que finalment no ha pogut ser. Finalment la Colla Jove de Tarragona ha quedat en segona posició per davant de la Vella de Valls amb una actuació de la Jove on han descarregat el 5 de 9 amb folre, el 3 de 9 amb folre i agulla, el 3 de 10 amb folre i manilles ha quedat en intent i han acabat amb el 9 de 8. Han aconseguit un total de 4.985 punts.

Foto Concurs Castells
L'actuació de la Colla Vella Xiquets de Valls ha estat la seguent com a tercera classificada del XXVI Concurs de Castells a la Tarraco Arena Plaça: en primera ronda han carregat el 4 de 10 amb folre i manilles, en segona ronda el 3 de 10 amb folre i manilles els hi ha quedat en intent, han descarregat el 4 de 9 sense folre, i com hem dit abans el 3 de 9 sense folre els ha quedat en intent i no han pogut alçar-se amb el pirmer lloc del concurs. Han aconseguit un total de 4.530 punts.

Foto Concurs Castells
L'altre colla de la ciutat els Xiquets de Tarragona han quedat en ultima posició descarregant el 3 de 9 amb folre, quedant en intent el 4 de 9 amb folre i per acabar descarregatn el 4 de 8. Amb un total de 1570 punts

En quant al premi del concurs de gralles del XXVI Concurs de Castells, que enguant era novetat, els guanyadors han estat la Colla Vella dels Xiquets de Valls, en segona posició han quedat uns dels nostres com són els Xiquets de Tarragona i en tercera posició els Xiquets de Reus.

Foto Concurs Castells

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada