diumenge, 2 d’octubre de 2016

Els Xicots de Vilafranca guanyen la jornada de dissabte del XXVI Concurs de Castells

Foto: Concurs de Castells
La jornada de dissabte del XXVI Concurs de Castells se l'ha emportat els Xicots de Vilafranca per davant dels xinesos els Xiquets de Hangzhou on van ser els unics i primers en descarregar un castell de 9 a la jornada de dissabte amb el 3 de 9 amb folre a la primera ronda i on han continuat la seva actuació descarregant el 2 de 8 amb folre a segona ronda (el seu primer de la historia d'aquesta colla xinesa) i van fer l'intent amb el 4 de 9 amb folre que finalment se'ls va desmuntar i van acabar la seva actuació amb el 4 de 8 descarregat. Amb una puntuació de 2.235 punts van quedar en segona posició.

Per davant i com a primers van quedar com ja em dit abans els Xicots de Vilafranca que van descarregar el 2 de 8 amb folre per començar i per setena vegada enguany, continuaven carregant el 3 de 9 amb folre i el 5 de 8. Van aconseguir un total de 2.270 punts amb els quals es van alçar amb la jornada de dissabte del Concurs de Castells a la Tarraco Arena Plaça.

Per la part de les colles tarragonines els Castellers de Sant Pere i Sant Pau van aconseguir el vuitè lloc amb un total de 1.410 punts i amb una actuació en la qual van descarregar el 2 de 7, el 3 de 8 i el 4 de 8.

Els Xiquets del Serrallo per contra van quedar en les darreres posicions completant el 5 de 7, el 3 de 7 amb agulla i el 4 de 7 amb agulla pero se'ls va torçar la seva actuació amb l'intent del pilar de 6 a la segona ronda. Van aconseguir un total de 845 punts.

Com a cita previa al XXVI Concurs al matí de dissabte va tenir lloc una actuació a la Plaça la Font amb quatre colles internacionals com són els Castellers de París, els Castellers d'Andorra, els Castellers of London i els Xiquets de Copenhague.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada