diumenge, 16 d’octubre de 2016

Els Xiquets de Tarragona recuperen bones sensacions a la seva propia diada

Foto: @xiquetstgn
La Colla Castellers Xiquets de Tarragona que va celebrar ahir dissabte 15 d'octubre la seva propia diada "la Diada de la Colla" va fer una actuació juntament amb altres colles castelleres convidades, la Joves Xiquets de Valls i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau, i en aquesta actuació van poder recuperar bones sensacions després de les diades de Santa Tecla i del Concurs de Castells del passat 2 d'octubre.

Ahir durant la seva diada, la "Diada de la Colla" van fer la seguent actuació a la Plaça del Rei: van començar la diada descarregant el 3 de 8, continuaven l'actuació a la seva diada descarregant el 4 de 8 a la segona ronda, i van acabar les rondes descarregant el 2 de 7 a la tercera i ultima ronda.
Van finalitzar la diada amb un vano de 5 i tal com hem dit abans amb bones sensacions després dels castells fets a plaça.

Per altra part els Castellers de Sant Pere i Sant Pau van fer la seguent actuació:
A primera ronda van descarregar el 5 de 7, van continuar l'actuació descarregant el 2 de 7 a segona ronda, i per finalitzar les rondes van descarregar el 4 de 7 amb agulla. Per finalitzar aquesta diada van fer un vano de 5.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada