dissabte, 29 d’octubre de 2016

La Banda del Cristo del Buen Amor també es prepara per a la Setmana Santa 2017

Foto de: Roser Mora Nuñez
Un altre de les Bandes de la Setmana Santa Tarragonina que va començar els assajos a començaments d'aquest mes d'octubre és la de la Cofradia del Cristo del Buen Amor y Ntra. Sra. de la Amargura con San Juan Evangelista.

Assajos que serveixen per preparar la propera Setmana Santa Tarragonina, la del l'any vinent, i per preparar també les possibles exhibicions que puguin haver-hi durant l'any.

Com ja vam dir en una noticia anterior les cofradies, germandats, associacions, gremis i congregacions ja es posen en marxa encara que queden uns mesos per a la Setmana Santa 2017 pero ho volen tenir tot ben preparat per a que surti tot perfecte en les processons i els viacrucis.

La Banda del Cristo del Buen Amor y Ntra. Sra. de la Amargura con San Juan Evangelista assaja els divendres a partir de les vuit del vespre (20:00h) al parking del rellotge del far, al Port de Tarragona.

Des d'aquí continuarem informant sobre totes les entitats que es possin en marxa per preparar la Setmana Santa de l'any vinent.

Foto de: Roser Mora Nuñez
Foto de: Roser Mora Nuñez


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada