dissabte, 8 d’octubre de 2016

Les Festes del Roser donen inici amb la Proclamació de la Pubilla i l'Hereu i la Cercavila dels Gegants

Les Festes en Honor a la Verge del Roser del carrer Merceria i voltants ja han donat inici amb diferents actes realitzats i uns d'aquests va ser ahir divendres 7 d'octubre quan a la Plaça de les Cols es va fer la proclamació de la Pubilla que enguany és Irene Egea Samper i de l'Hereu que és Adria Galià i amb la presencia durant l'acte per part de l'Ajuntament de Tarragona d'Elvira Ferrando Gomez, 8a Tinenta d'alcalde de Comerç, Relacions Ciutadanes i Universitats.

També va tenir la presencia de les dues parelles de Gegants d'aquest barri de la Part Alta, els Gegants Nous i Vells del carrer Merceria que van deleitar al public que assistent amb els tipics balls i amb una petita cercavila des de la Plaça de les Cols fins a la Plaça del Forum passant pel carrer Merceria. A l'arribar a la Plaça del Forum totes dues parelles de Gegants, els Vells i els Nous del carrer Merceria i van fer dos balls més, un per cada parella, per acabar aixì aquesta petita cercavila d'inici de les Festes del Roser 2016.

El dia anterior, el dijous 6 d'octubre, va tenir lloc el pregó d'inici de les Festes als Serveis Territorials de la Generalitat al carrer Major, i va anar a càrrec del Rector de la Catedral Mossen Josep Queralto, i un dia abans també va haver-hi els diferents concursos d'all i oli, de truites i de pastissos.

 

Podeu veure la galeria de fotos completa de la Proclamació de la Pubilla i l'Hereu i la posterior Cercavila amb els Gegants Nous i Vells del carrer Merceria al seguent link:
https://www.facebook.com/tarracofestes/photos/?tab=album&album_id=1162469727171433

*Link a la nostra pàgina de Facebook, a la qual podeu donar "m'agrada" per veure més albums de fotos i videos de les diferents Festes Tarragonines.

A continuació podeu veure el video de la Cercavila dels Gegants Nous i Vells del carrer Merceria durant les Festes del Roser 2016.

          

* Video del nostre canal de Youtube, al qual us podeu subscriure i veure molts més videos de les diferents Festes Tarragonines i dels seus actes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada