dissabte, 26 de novembre de 2016

Aquest cap de setmana arriba la Fira Playmobil de Col·leccionisme al Moll de Costa

Aquest cap de setmana, dissabte 26 i diumenge 27 de novembre, arriba la Fira Playmobil de Col·leccionisme a la Sala Refugi 1 del Moll de Costa, s/n del Port de Tarragona, a la Part Baixa.

Hi haura exposició de diorames, jocs educatius, tallers de creativitat, sorteig d'un lot de productes de Playmobil i més activitats relacionades amb el mon Playmobil. 10 diorames de gran format seran els que configuraran aquesta exposició inèdita a la nostra ciutat amb diverses tematiques i títols com: Pirates del Carib; Egipte, la terra dels deus; Legions de Roma; Tarracosaures; Expedició a l'Àfrica; Rallye Catalunya; El Circ; Ciutat Click; Fàbrica d'il·lusió al cercle polar; Fets i gent de Catalunya.

Recordar que el món Playmobil ja va fer parada a Tarragona a principis d'any, més concretament al mes de febrer, i que ara hi torna amb diferents novetats destacades.
La zona de la fira i la de diorames serà d'entrada gratuita mentre que la zona de jocs infantil tindrà un preu d'1€.

La Fira de Playmobil ve organitzada per Esplay, que és un centre itinerant de lleure en família que es basa en el joc educatiu i la iconografia de la històrica marca Playmobil a escala humana. A cada ciutat on se celebra, normalment ubicat en espais vinculats en l'àmbit cultural, es crea un ambient on els nens juguen, exploren i adquireixen hàbits i valors. A l'Esplay el joc esdevé un recurs didàctic que afavoreix les pràctiques educatives de manera interactiva, dinàmica i dialèctica entre els pares i els fills.

Els horaris de la Fira Playmobil de Col·leccionisme són els seguents:
De 10:00h a 14:00h i
de 16:00h a 20:00h

1 comentari:

  1. Se han preguntado si esta gente tiene los permisos pertinentes de Playmobil para realizar dicha actividad? Es una pregunta que el ajuntament de Tarragona tendría que hacerse antes de dar la actividad a esta empresa. Las últimas noticias que corren dentro del mundo de playmobil es que los juegos con la imagen de Playmobil vulneran las leyes actuales de cesión de imagen.
    En fin "La feria", por llamarla de alguna manera fue de muy baja calidad en comparación con otras que se hacen por la zona como MontBlanc.

    ResponElimina