dimarts, 22 de novembre de 2016

Aquest divendres comença la campanya de Nadal a Tarragona amb l'encesa de llums

Aquest proper divendres dia 25 de novembre donarà el tret de sortida la campanya de Nadal 2016-2017 amb el nom "M'agradaria" i el primer dels actes serà la tradicional encesa de llums de Nadal.

L'acte d'encesa de llums de Nadal donarà inici a dos quarts de sis de la tarda.

L'escenari estarà situat al tram dels Despullats. L'acte estarà conduït per Carles Carrasco, qui també ens oferirà el seu repertori musical amb la banda Broad&Covers. A través de la pantalla gegant descobrirem què i qui hi ha darrere del Nadal tarragoní. Un homenatge a tots aquells treballadors que fan possible les festes i que moltes vegades no es veuen; carters, bombers, netejadors, policies, metges i brigada municipal.

A la pantalla gegant es mostrarà a aquelles persones del públic que mostrin el seu "M'agradaria" a l'estel que trobareu al programa de mà i que podeu descarregar-vos també en aquest enllaç.
Els petits més agosarats podran compartir el seu "M'agradaria" dalt de l'escenari. En aquesta festa no hi faltarà l'Agrupació Sardanista de Tarragona Dansa i l'Escola Municipal de Música de Tarragona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada