dimecres, 23 de novembre de 2016

Del 25 al 27 de novembre arriba la XVI Fira de l'Oli, DOP Siurana, a la Rambla Nova

A partir d'aquest divendres la Rambla Nova acollira diferents fires, la primera d'elles serà una nova edició de la Fira de l'Oli, en la seva setzena edició, i que estarà del 25 al 27 d'aquest mes de novembre a la Rambla Nova, al tram de les Teresianes, amb l'objectiu de potenciar l'oli d'oliva del camp de Tarragona.

Dilluns al matí el president de la DOP Siurana juntament amb el president del Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre i la consellera de Comerç de l'Ajuntament van fer la presentació d'aquesta setzena Fira de l'Oli.

La Fira de l'Oli tindra el seguent horari:
Dies: del 25 al 27 de novembre
Horari: divendres de 17 a 21 h; dissabte de 10 a 14 h i de 17 a 21 h; diumenge de 10 a 14 h.

La inauguració serà aquest divendres 25 de novembre a partir de les cinc de la tarda amb un berenar per als més petits de pa, oli, sucre i xocolata.
Durant els tres dies hi haurà un seguit d'activitats com: mini tallers pràctics del món de l'oli, esmorzar popular per a 1.200 persones que servirà el Gremi de Pagesos, tast comentat d'olis, i vermut amb tapa DOP Siurana.
A més, s'ha organitzat un concurs d'instagram #socsiurana amb diferents premis i els dies 26 i 27 se sortejaran lots d'oli.

La Programació de les activitats serà la seguent:

DIVENDRES 25 I DISSABTE 26 NOVEMBRE
Mini tallers pràctics del món de l'oli: "Conserva casolana d'olives", "Com fer sabonets a casa", "Manteniment d'oliveres en jardins", "Cuina de l'oli". Gratuit, cal inscriure's a l'estand.

DISSABTE 26 NOVEMBRE
A les 10h
Esmorzar Popular
Degustació de l'oli nou verge extra DOP Siurana, a la Rambla Nova (Tram Teresianes). Venda de tiquets el mateix dia de la fira a 2,50€. Col·labora el Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre.

A les 12:30h i 18:30h
Tast comentats d'olis
A l'estand de la DOP Siurana, a càrrec de professionals del Panell Oficial de Tast. Gratuit, cal confirmar assistència a crdops@tinet.org o al mateix estand.

DIUMENGE 27 NOVEMBRE
Vermut amb tapa DOP Siurana
De les 11h fins les 14h
Degustació de vermut Montebrione i tapa elaborada amb oli DOP Siurana per Rosa Martí de Temps en Família. Venda de tiquets a 3€ a l'estand de l'rganització.

DEGUSTACIÓ DE L'OLI NOU DOP SIURANA
Durant els dies de la fira als diferents estands de les entitats participants.

CONCURS D'INSTAGRAM #SOCSIURANA
Pengeu les fotos de la Fira amb l'etiqueta #socsiurana i aconseguiu premis. Consulteu les bases a www.siurana.info

RECOLLIDA D'ALIMENTS PER AL BANC D'ALIMENTS
La Fira de l'Oli nou de Tarragona recolza el "Gran recapte d'aliments" amb un punt de recollida a l'estand de l'organització.

SORTEIG DE LOTS D'OLI
Dissabte 26 de novembre, a les 13:30h i a les 20.30h
Diumenge 27 de novembre, a les 14h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada