dimecres, 16 de novembre de 2016

Després de les Festes de Nadal començarà el Curs de Gralla i Timbal de l'A.V.V del Port per acompanyar els Gegants

Com ja vam anunciar fa uns dies en aquest blog els Gegants del Port busquen gent per formar els nous grallers que acompanyin els Gegants a les diferents sortides que facin, doncs bé, ahir des del Blog del Barri del Port van anunciar que després de les Festes de Nadal la vocalia de Joventut de l'Associació de Veins del Port de Tarragona començarà un curs per aprendre a tocar la gralla i/o tambor, i que anirà dirigit als més joves (infantil i adult).

Amb aquesta formació els joves que ho desitgin i s'apuntin tindran l'oportunitat després de formar part dels nous grallers del Port que acompanyaran als Gegants del Port en les sortides que realitzin.

Aquest curs per apendre a tocar la gralla i/o tambor tindrà un cost de 5€ cada hora impartida (3€ en el cas dels socis) i cada alumne assajarà amb gralla propia. En el cas de timbals l'entitat té alguns per poder prestar (tal com anuncien al seu blog).

Aixì que si voleu aprendre a tocar la gralla i/o el tambor no us ho penseu i apunteu-vos per després de Nadal i tindreu l'oportunitat d'acompanyar als Gegants del Port.

Si esteu interessats podeu contactar amb:
> gegantsdelport@hotmail.com
> jovesdelport@hotmail.com
> AVV del Port: c/Reial, 9 / Telf: 977 241 050

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada