dilluns, 21 de novembre de 2016

El Barri del Port presenta la seva programació de Nadal 2016 - 2017

El Barri del Port ha presentat tota la programació d'aquest Nadal 2016 - 2017 amb diversos actes i activitats que donaran inici a mitjans del proper mes de desembre i que seran totalment gratuits i per a tothom que hi vulgui participar.

Dir que fins el proper 16 de desembre, l'Associació de Veins del Port seguirà amb la recollida d'aliments, joguines i roba per després entregar als més desfavorits del barri.

En quant als diversos actes hi haurà un berenar de nadal de la gent gran amb visita del Pare Noel inclosa, també podreu gaudir del Festival Nadalenc amb la presencia del Pare Noel, els Patges Reials, el Cagatió i la Cucafereta. A més hi haurà tallers de manualitats nadalenques i cinema familiar com a novetats d'enguany.

Com és habitual tampoc faltarà el tradicional Bany de Sant Silvestre per acomiadar l'any i que comptarà també amb Masterclass de Zumba i Jocs a la platja. Per acabar la Cavalcada de Reis del 5 de gener que donrarà inici des del carrer Reial, al Barri del Port.

A continuació teniu tota la programació amb tots els actes de Nadal 2016 - 2017 al Barri del Port:

DIVENDRES 16 DESEMBRE
- Berenar de Nadal
A les 18h Berenar de Nadal de la Gent Gran amb la visita del Pare Noël, a la Seu Social de l'A.V.V del Port al carrer Reial,9 Baixos.

DISSABTE 17 I DIUMENGE 18 DESEMBRE
- Festival Nadalenc
A partir de les 17h al Magatzem Social del carrer Sant Miquel,19 amb taller de manualitats infantil (pares i fills) sobre decoració nadalenca, cine infantil/familiar, cagatió i presència de la Cucafera Petita i el Pare Noël.

DIMARTS 3 I DIMECRES 4 GENER 2017
- A partir de les 17.30h al Magatzem Social del carrer Sant Miquel,19 amb taller de manualitats infantil (pares i fills) sobre decoració nadalenca, cine infantil/familiar i la presència de la Cucafera Petita i Patges Reials.

Organitza: A.V.V del Port / Col.labora: Joves del Port, Cucafera de Tarragona, Blog Barri del Port

DISSABTE 31 DESEMBRE
- 32è Bany de Sant Silvestre
L'A.V.V del Port organitza la 32a edició del tradicional Bany de Sant Silvestre de Tarragona a la Platja petita, de la Comandància.
A les 10.30h. Masterclass de Zumba
A les 11.30h. Jocs de platja per a tots els públics
A les 13h. Tradicional i última remullada de l'any
A les 13.15h. Avituallament per a tots els participants i entrega de premis dels Jocs de Platja i a Millor Disfressa

Organitza: A.V.V del Port / Col·labora:  Port de Tarragona, Joves del Port, Ajuntament de Tarragona, Fitness Beach i Blog Barri del Port

DIJOUS 5 GENER 2017
- Cavalcada de Reis
Arribada de Sas Majestats els Reis Mags d'Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar al Barri del Port, pujada als carruatges i inici de la cavalcada reial a les 19h des del carrer Reial, a l'alçada de la Plaça dels Infants.

*Tots els actes són gratuïts i oberts a tot el veïnat i ciutadania.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada