dijous, 24 de novembre de 2016

El musical ABBA; THE GOLD EXPERIENCE arriba a la TAP aquest cap de setmana

Els propers dies 25, 26 i 27 de novembre a la Tarraco Arena Plaça (TAP) tindrà lloc l'espectacle musical ABBA: THE GOLD amb els seguents horaris:
25 de novembre - 21:30h
26 de novembre - 21:30h
27 de novembre - 18:00h

La companyia Barabú Produccions ens porta a la TAP el musical ABBA: THE GOLD EXPERIENCE. Un espectacle d'aproximadament una hora i mitja on podrem gaudir de cançons com Chiquitita, Waterloo, Dancing Queen i Voulez Vouz, entre d'altres.

La història tracta sobre una persona anònima, amiga de Stig Anderson, manager del grup ABBA des de la seva creació fins a la seva dissolució. Aquesta rep el 1997 una trucada telefònica de la dona de Stig per dir-li que el seu home acabava de morir i que tenia una maleta al seu nom que tenia de rebre. En el seu interior hi havia records diversos, d'entre els quals va trobar el diari personal de l'Manager. El seu amic i narrador principal en off, en motiu del 40 aniversari del triomf d'ABBA a Eurovisió i els 50 anys de la creació del grup, determina obrir el diari i explicar-nos els detalls de la informació que ens hipnotizarán durant tota l'obra. Stig no va conèixer l'èxit obtingut el 1998 després de l'estrena de la pel·lícula i el musical Mamma Mia. És per això que el narrador decideix apuntar en aquell mateix diari totes aquelles vivències, i promet guardar-ho a la mateixa maleta per deixar-la, en un futur, a mans d'una altra persona que com ell, seguiu mantenint viva la història i el llegat d'ABBA.

"Un musical mimat, cuidat i dissenyat al nostre gust, per a tots els públics. Un tribut respectuós i modern i, alhora volem diferenciar-nos dels múltiples espectacles d'ABBA que s'han creat en els últims temps. Un repàs al seu ampli i històric repertori, tants cops versionat ". Així descriu Barabú Produccions l'essència de la seva versió d'ABBA amb la qual, sens dubte, gaudiran tant grans com petits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada