dissabte, 5 de novembre de 2016

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau a per el pde7f demà a la 3a Trobada Castellera de les Colles del Sud

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau tenen una cita molt important demà a Vila-seca i un gran repte que realitzar en la 3a Trobada Castellera de les Colles del Sud. Aquest gran repte és ni més ni menys que descarregar el pilar de 7 amb folre que s'han proposat per aquesta ultima diada i on participaran juntament amb ells altres colles com són:

Els Torrraires de Montblnac, els Xiquets d'Alcover, els Brivalls de Cornudella, els Xiquets de Cambrils, els Xiquets de Vila-seca, los Xics Caleros, els Castellers de Tortosa i els Xiquelos i Xiqueles del Delta.

Totes aquestes colles més els del barri de Sant Pere i Sant Pau actuaran demà a partir de les onze del matí (11:00h) i el lloc escollit és la Plaça Miquel Martí i Pol de Vila-seca.
En aquesta diada intentaran descarregar el pde7f per posar la cirereta al pastís a aquesta gran temporada que han realitzat. Aquest pilar de 7 amb folre serà el gran atractiu d'aquesta diada de les colles del sud que és el tercer any que se celebra.

En finalitzar l'actuació de totes les colles hi haurà dinar i festa per a tots els castellers al Pabelló d'Esports de la Pineda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada