diumenge, 6 de novembre de 2016

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau aconsegueixen el gran repte, descarreguen el pde7f

Foto: @Sergipsigio
Ho han aconseguit!!! La Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau han aconseguit el gran i ultim repte d'aquesta magnifica temporada que han fet, hi aquest repte era el pilar de 7 amb folre que volien descarregar a la Trobada Castellera de les Colles del Sud que s'ha celebrat aquest matí de diumenge a Vila-seca.

Aquesta actuació ha tingut la presencia de moltes colles castelleres durant el matí d'avui diumenge 6 de novembre pero el gran alicient era veure el pilar de 7 amb folre que volien i han descarregat els del barri de Sant Pere i Sant Pau.

Per part de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau han realitzat la seguent actuació a la Trobada Castellera de les Colles del Sud:

A primera ronda han descarregat el 2de7, que en van 12 aquesta temporada i un de carregat, han continuat a la segona ronda descarregant el 3de8, sent el cinquè de l'any, i han acabat les rondes descarregant el 5de7 a la tercera i ultima ronda.

A la ronda de pilars és on ha vingut la gran alegria del dia per a la Colla de Sant Pere i Sant Pau al descarregar el tant esperat pde7f i que tant han assajat aquestes setmanes.

Des d'aquí donem l'Enhorabona a la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau per aquest pilar de 7 amb folre i per la gran temporada que han realitzat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada