dijous, 24 de novembre de 2016

Els dies 26 i 27 de novembre arriba el musical "The Toy Musical" a la TAP

Els propers dies 26 i 27 (aquest dissabte i diumenge) d'aquest mes de novembre arriba a la TAP (Tarraco Arena Plaça) el musical "The Toy Musical".

Un musical per tornar a la infància que ens parla de valors com el compartir, el fer feliç als altres, el donar una segona oportunitat a les coses. Aquests elements i molts més venen de la mà de Barabú Produccions amb TOY MUSICAL: THE STORY.

La trama comença amb Andy, que després de diversos anys estudiant a la universitat, torna a casa i decideix pujar a la seva habitació a descansar. A l'entrar, ensopega amb algunes caixes que ell mateix va embalar quan va anar. Sense pensar-ho, comença a obrir-les i a recordar tots aquells moments que li havien donat es joguines.

És llavors quan Andy, veient la situació tent desigualada que hi ha al món, decideix no ser egoista i donar-los, invinant-ens a reflexionar i a entendre que una joguina mai more i pot fer feliç a nens de tot el món. Mentretant, infinitat d'històries i anècdotes tindran lloc a l'escenari, ja que tant sols els nens i adults que creen això podran veure les joguines amb vida.

L'espectacle, d'una hora i quinze minuts de durada, consta de tres parts: el Welcome, de 30 minuts, en què els soldats de goma dónen la benvinguda als nens. La segona, l'espectacle a si, de 75 minuts amb dues parts per una pausa de 10 minuts. I, finalment, el Photocall, on els nens podran fer-se fotografies amb els seus personatges preferits.

Podeu adquirir les entrades a la web de la TAP al seguent link:
https://www.4tickets.es/TAP/public/janto/main.php?Nivel=Evento&idEvento=TAP36&id_origen

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada