diumenge, 27 de novembre de 2016

Els Playmobil es deixen veure un altre cop a Tarragona amb la Fira de Col·leccionisme

Durant aquest cap de setmana del 26 i 27 de novembre ha tingut lloc la Fira Playmobil de Col·leccionisme al Refugi nº1 del Moll de Costa del Port de Tarragona on s'han pogut veure diferents diorames amb diversos titols com Pirates del Carib, Rallye Catalunya o Legions de Roma entre d'altres i on també hi havia algunes parades on comprar col·leccionables de Playmobil.

Aquesta fira ja hi va ser el passat mes de febrer a la nostra ciutat i davant l'exit que va tindre han volgut tornar aquest passat cap de setmana per a que els tarragonins i tarragonines que no la van poder veure o per a qui la volgues tornar a visitar.

A part de la Fira Playmobil al mateix recinte hi havia zona de jocs per als més petits de la casa amb inflables i d'altres activitats a fer.
La Fira Playmobil de Col·leccionisme es organitzada per Esplay, un centre itinerant en familia que es basa en el joc educatiu i la iconografia de la historica marca Playmobil a escala humana.
Dir que el proper cap de setmana tornaran a obrir l'exposició al mateix lloc, al Refugi nº1 del Moll de Costa al Port de Tarragona.Podeu veure moltes més fotos de la Fira Playmobil de Col·leccionisme d'aquest cap de setmana al seguent link:
https://www.facebook.com/pg/tarracofestes/photos/?tab=album&album_id=1209789449106127

*Link a la nostra pàgina de Facebook, a la qual podeu donar "m'agrada" i veure moltes més fotos i videos de les diferents Festes Tarragonines i estar informats de tot respecte a les nostres Festes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada