dilluns, 7 de novembre de 2016

La Banda de la Flagel·lació de La Sang va començar ahir els assajos per preparar la Setmana Santa

Foto: Banda La Sang
Queden uns mesos per a que tornem a sentir els timbals de la Setmana Santa 2017 a Tarragona pero les diferents cofradies, germandats, associacions, congregacions i gremis ja fa setmanes que estan preparant-ho tot tal com hem anat comentant en aquest blog i unes de les que es preparen són les bandes de timbals.

Si fa unes setmanes deiem que les primeres en posar-se mans a la feina eren la Banda de l'Oració a l'Hort de l'Associació La Salle, la Banda del Sant Enterrament del Gremi de Marejants i la Banda del Cristo del Buen Amor y Ntra. Sra. de la Amargura con San Juan Evangelista, doncs ahir ho van fer la Banda del pas de la Flagel·lació de la Reial i Venerable Congregació de la Purissima Sang de Nostre Senyor Jesucrist tal i com ho van anunciar al seu perfil de Facebook.

Aixì que ahir diumenge 6 de novembre per la tarda un altre banda de la Setmana Santa tarragonina es va posar en marxa per preparar la Setmana Santa de l'any vinent, la del 2017, que enguany serà a mitjans del mes d'abril.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada