diumenge, 13 de novembre de 2016

La Mulassa de Tarragona configura la seva nova junta directiva

Foto: Facebook Mulassa de Tarragona
Des de fa uns dies la Mulassa de Tarragona té nova junta directiva presidida per Ricard Garcia Jardí (Tarragona, 1978), i que és portador d'aquest element tan emblematic del nostre Seguici Popular des de l'any 1996. Ricard Garcia, el nou president de la junta, ja va presidir l'associació anteriorment entre els anys 2002 i 2004 com també va ser cap de colla de la Mulassa entre els anys 2010 i el 2014. També forma part de la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

Aquesta nova junta directiva de la Mulassa de Tarragona esta integrada pels seguents membres:
Montse Blanch, secretaria.
Bianca García, Tresorera.
Arnau Estivill, responsable de la Mulassa petita.
Jordi Llorach, representant dels Gegants de la plaça de Sant Miquel.
Adolf Quetcuti, cap de colla.
Ricard Garcia, president.

Aixì ho feien saber a traves de les xarxes socials del seu perfil de Facebook i també apuntaven les primeres sensacions de la nova junta tal com podeu veure a continuació:

- Com us sentiu per agafar les regnes de l'associació?
Amb moltes ganes, volem consolidar el creixement social dels darrers anys. Intentarem aportar la nostra experiència per obrir nous camins. Tenim 3 seccions actualment i un centenar de socis, però som ambiciosos. Volem obrir l'entitat una mica més enfora i créixer en socis i seccions.
- Heu fet una Junta que barreja experiència i saba nova, oi?
L'equip és essencial, el 80% de la junta hem treballat plegats i amb diferents càrrecs en etapes anteriors, ens sentim molt a gust i incorporem nous companys que tenen experiència en altres col·lectius, aire fresc per refrescar les idees. A banda dels 6 components de la junta, tenim un equip de canalla i dos col·laboradors en comunicació de luxe.
- Com afronteu el 30è aniversari de la Mulassa?
Amb molta feina , no oblidem que també la Mulasseta en fa 15, esperem fer un aniversari que ens aporti molt a nivell intern, de cara en fora seguirem amb la Cursa del Seguici , i el que si puc dir és que enguany ens mudarem i renovarem la nostra imatge.
- Quines seran les prioritats de la Junta per a els propers mesos?
Acabar de concretar projectes començats i que són molt engrescadors, com l’ escola de grallers, potenciar l’ activitat de la canalla més enllà de Sta. Tecla, viatges previstos fora de Catalunya... esperem donar molt que parlar en aquest aniversari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada