dijous, 10 de novembre de 2016

La TAP acollirà el Gran Circ dels Reis Mags el proper mes de gener durant els dies 6, 7 i 8

El proper mes de gener del 2017 arriba a Tarragona el Gran Circ dels Reis Mags a la TAP (Tarraco Arena Plaça), un espectacle de circ de gran qualitat i comptarà amb 44 artistes internacionals i dotze atraccions de les principals disciplines circenses. Arriba de la mà de la productora Circus Arts Foundation i on el public podrà veure un espectacle diferent i on es preten trencar l'estereotip que el circ és nomes per als més petits.

Amb un total de 5 representacions que repassaran totes les modalitats del circ com les acrobacies, pallassos, malabars i d'altres. Durant les actuacions l'espectacle comptarà amb una orquestra que oferirà la seva música en viu i en directe. L'aforament en cada espectacle serà de 2.000 localitats per fer un espectacle de proximitat i qualitat i per a oferir al public una bona visió.

Dues hores plenes d’emocions de la mà de les primeres figures dels prestigiosos Circs estatals de Xina i Mongòlia en un espectacle únic per a gaudir amb els teus. Una cita irrepetible per a riure, gaudir i admirar als principals talents de la comicitat i de l’acrobàcia en el marc de la TAP reconvertida en circ estable per a l’ocasió.

La finalitat del Gran Circ dels Reis Mags és la d'oferir les caracteristiques nadalenques essencials com: transmetre l'encant de l'epoca nadalenca, situar a la gent a les exotiques terres d'Orient i oferir una experiencia de gran qualitat al seu public.


Els dies 6, 7 i 8 de gener la Tarraco Arena Plaça (TAP) es convertirà en un gran circ on disfrutareu d'un espectacle unic i especial.

Les entrades per al Gran Circ dels Reis Mags a la Tarraco Arena Plaça ja es poden aquirir al preu de 10 a 35€ al seu web:
http://www.circreismags.com/

Els horaris dels espectacles serà el seguent:
3 dies d’actuacións,
5 representacions a escollir amb entrades a partir de 10 euros.

Estan exclosos de pagar entrada els infants menors de 2 anys que no ocupin seient.
A partir dels 2 anys han d’adquirir l’entrada general.

Dia de Reis - Representació inaugural
Divendres 6 de gener a les 18.30h

Dissabte 7 de gener - 2 funcions
Dissabte 7 de gener a les 16.30h

Dissabte, 7 de gener a les 19.30h

Diumenge 8 de gener - 2 funcions
Diumenge 8 de gener a les 11.30h

Diumenge 8 de gener a les 17.30h

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada