dijous, 17 de novembre de 2016

L'ACTAC va commemorar ahir el 6è aniversari de la declaració dels castells com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat

Foto: ACTAC
L’Associació Cultural Tarragonina d’Amics i Amigues dels Castellers (ACTAC) va commemorar ahir dimecres dia 16 de novembre, el 6è aniversari de la declaració dels castells com a Patrimoni de la Humanitat per part de la UNESCO. Un reconeixement internacional que va arribar l'any 2010.

L'acte es va fer davant del monument als castells de la Rambla Nova de Tarragona i va donar inici a dos quarts de vuit del vespre.

L'acte commemoratiu va servir per retre homenatge als 90 anys d'història que han complert enguany els Nens del Vendrell i a més, la periodista Raquel Sans va ser la convidada d'honor de l'acte.

També durant l'acte s'han reconegut els grans resultats de les colles de Tarragona i més concretament al bon any de la Colla Jove de Tarragona, que enguany ha pogut descarregar el 3 de 10 amb folre i manilles, i a la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau que van descarregar recentment el pilar de 7 amb folre.

L'ACTAC, que va ser fundada l'any 2010, és una entitat de la nostra ciutat, Tarragona, que té com a objectiu divulgar les activitats festives al voltant del fet casteller.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada